Kyrkö mosse

Inte så långt ifrån där jag bor ligger Kyrkö mosse. På Kyrkö mosse finns det en gammal bilskrot som troligen är en av de mest välbesökta och väldokumenterade i landet. De uppställda fordonen bryts sakta ner av väder och vind. Skroten lämnades åt sitt öde då den ansågs som en kulturlämning, detta då merparten av fordonen kommer får en tidig period av bilismen. Den naturliga nedbrytning har påskyndats av en del besökare. De mätare, rutor och emblem som tidigare fanns, har sedan länge blivit souvenirer eller förstörda. Bilskroten är inte längre lika intressant att besöka, men än finns det en del skrot som minner om äldre tider.

_MG_5100 DK

This entry was posted in Kyrkö mosse, Miljö, Nedskräpning, ödegård. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *